Ελαφονησι Φαλασαρνα - Κρήτη | Ενοικίαση Αυτοκινήτου Χανιά / Από την κίσσαμο (καστέλι), στα βορειοδυτικά της κρήτης, βρίσκεται η πανέμορφη παραλία της φαλάσαρνας.

Ελαφονησι Φαλασαρνα - Κρήτη | Ενοικίαση Αυτοκινήτου Χανιά / Από την κίσσαμο (καστέλι), στα βορειοδυτικά της κρήτης, βρίσκεται η πανέμορφη παραλία της φαλάσαρνας.. Μεγάλα προβλήματα στα φαλάσαρνα προκάλεσε υδροστρόβιλος που «χτύπησε» στη διάρκεια της νύχτας την ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας καταστροφές σε θερμοκήπια και καλλιέργειες. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χανιά. Η φαλάσαρνα βρίσκονται 59 χιλιόμετρα δυτικά των χανίων και 12 χιλιόμετρα δυτικά της κισσάμου. Κοντά στις πιο όμορφες παραλίες ελαφονήσι, φαλάσαρνα και μπάλο, ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας διακοπές! Φωτογραφίες από φαλάσαρνα, ελαφονήσι και μπάλο.

Από την κίσσαμο (καστέλι), στα βορειοδυτικά της κρήτης, βρίσκεται η πανέμορφη παραλία της φαλάσαρνας. Αν δεν έχεις πάει εκεί , δεν έχεις δει τίποτα!!! Μεγάλα προβλήματα στα φαλάσαρνα προκάλεσε υδροστρόβιλος που «χτύπησε» στη διάρκεια της νύχτας την ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας καταστροφές σε θερμοκήπια και καλλιέργειες. Το ελαφονήσι βρίσκεται 76χλμ νοτιοδυτικά της πόλης των χανίων και 5χλμ νότια της μονής χρυσοσκαλίτισας, στο νοτιοδυτικότερο άκρο της κρήτης. Nur leider zu wenig schirme mit schatten.

SADENTREPESE-ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΕΣΑΙ !!!: ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΕ ΜΠΑΛΟ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ ...
SADENTREPESE-ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΕΣΑΙ !!!: ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΕ ΜΠΑΛΟ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ ... from 2.bp.blogspot.com
Πρέπει να μάθετε όμως το έλος, την πολυρρήνια, το αρχαιολογικό μουσείο κισσάμου, τον δραπανιά. Το ελαφονήσι βρίσκεται 76χλμ νοτιοδυτικά της πόλης των χανίων και 5χλμ νότια της μονής χρυσοσκαλίτισας, στο νοτιοδυτικότερο άκρο της κρήτης. Οι φίλοι μας τις ξέρουν!!! Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χανιά. Δείτε το video και αν σας αρέσει πατήστε like και εγγραφή στο κανάλι μου. Φωτογραφίες από φαλάσαρνα, ελαφονήσι και μπάλο. Η αμμουδιά σε ορισμένα σημεία παίρνει ροζ χρώμα και η θάλασσα είναι τόσο αβαθής, που μπορείς να περπατήσεις μέχρι το απέναντι. Μεγάλα προβλήματα στα φαλάσαρνα προκάλεσε υδροστρόβιλος που «χτύπησε» στη διάρκεια της νύχτας την ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας καταστροφές σε θερμοκήπια και καλλιέργειες.

Τρεις εξωτικές παραλίες των χανίων που ξεπερνούν τα όρια της ο μπάλος, το ελαφονήσι και τα φαλάσαρνα δεν είναι μόνο μέρη για να χαρεί κανείς τον ήλιο και τη.

Τρεις εξωτικές παραλίες των χανίων που ξεπερνούν τα όρια της ο μπάλος, το ελαφονήσι και τα φαλάσαρνα δεν είναι μόνο μέρη για να χαρεί κανείς τον ήλιο και τη. Εντυπωσιακοί τεράστιοι υδροστρόβιλοι καταγράφηκαν σε ελαφονήσι & φαλάσαρνα. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χανιά. Οι ξένοι τουρίστες τις ξέρουν κι αυτοί. Εγγραφη στο widget (παροχη δεδομενων). Χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται το ελαφονήσι κάθε χρόνο, καθώς και το κοντινό μοναστήρι της χρυσοσκαλίτισσας. Δείτε το video και αν σας αρέσει πατήστε like και εγγραφή στο κανάλι μου. Μόνο δύο λεπτά απόσταση από την εθνική οδό, όπου μπορείτε να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου (φαλάσαρνα, ελαφονήσι, μπάλος, κλπ). Χωρίς ασθενοφόρο όλο το σαββατοκύριακο ξέμειναν οι πλέον τουριστικές περιοχές των χανίων όπως ο μπάλος, τα φαλάσαρνα και το ελαφονήσι, λόγω… έλλειψης ενημέρωσης του τοπικού κέντρου. Φωτογραφίες από φαλάσαρνα, ελαφονήσι και μπάλο. Αυτή είναι μία διαδρομή που συνδέει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της δυτικής κρήτης και αποκαλύπτει επίσης στον επισκέπτη μοναδικά. Το ελαφονήσι βρίσκεται 76χλμ νοτιοδυτικά της πόλης των χανίων και 5χλμ νότια της μονής χρυσοσκαλίτισας, στο νοτιοδυτικότερο άκρο της κρήτης. Μεγάλα προβλήματα στα φαλάσαρνα προκάλεσε υδροστρόβιλος που «χτύπησε» στη διάρκεια της νύχτας την ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας καταστροφές σε θερμοκήπια και καλλιέργειες.

Το ελαφονήσι βρίσκεται 76χλμ νοτιοδυτικά της πόλης των χανίων και 5χλμ νότια της μονής χρυσοσκαλίτισας, στο νοτιοδυτικότερο άκρο της κρήτης. Εντυπωσιακοί τεράστιοι υδροστρόβιλοι καταγράφηκαν σε ελαφονήσι & φαλάσαρνα. Κοντά στις πιο όμορφες παραλίες ελαφονήσι, φαλάσαρνα και μπάλο, ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας διακοπές! .κυριακή 22 μαρτίου 2020, προέκυψε ότι η παρουσία κοινού στη λιμνοθάλασσα του μπάλου ήταν μηδενική, ενώ σε ελαφονήσι και φαλάσσαρνα παρατηρήθηκε μονοψήφιος αριθμός επισκεπτών. Εγγραφη στο widget (παροχη δεδομενων).

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ :: ONEIRA INTERNET RADIO
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ :: ONEIRA INTERNET RADIO from oneiraradio.com
Η φαλάσαρνα βρίσκονται 59 χιλιόμετρα δυτικά των χανίων και 12 χιλιόμετρα δυτικά της κισσάμου. Η αμμουδιά σε ορισμένα σημεία παίρνει ροζ χρώμα και η θάλασσα είναι τόσο αβαθής, που μπορείς να περπατήσεις μέχρι το απέναντι. Το ελαφονήσι βρίσκεται 76χλμ νοτιοδυτικά της πόλης των χανίων και 5χλμ νότια της μονής χρυσοσκαλίτισας, στο νοτιοδυτικότερο άκρο της κρήτης. Το ελαφονήσι είναι μια ειδυλλιακή λιμνοθάλασσα. Από την κίσσαμο (καστέλι), στα βορειοδυτικά της κρήτης, βρίσκεται η πανέμορφη παραλία της φαλάσαρνας. Βάι, μπάλος, ελαφονήσι, φαλάσαρνα, αγιοφάραγγο, χρυσή είναι κάποιες από αυτές που πρέπει να επισκεφτείς. Αν σε καλέσουν σε γάμο, να πας. Αυτή είναι μία διαδρομή που συνδέει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της δυτικής κρήτης και αποκαλύπτει επίσης στον επισκέπτη μοναδικά.

Δείτε το video και αν σας αρέσει πατήστε like και εγγραφή στο κανάλι μου.

Το ελαφονήσι βρίσκεται 76χλμ νοτιοδυτικά της πόλης των χανίων και 5χλμ νότια της μονής χρυσοσκαλίτισας, στο νοτιοδυτικότερο άκρο της κρήτης. Αν σε καλέσουν σε γάμο, να πας. Ελαφονήσι, το διάσημο νησάκι ελαφονήσι με τη λιμνοθάλασσα και τις εξωτικές παραλίες, ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα στην κρήτη. Ονειρικές παραλίες όπως τα φαλάσαρνα είναι εύκολα επισκέψιμες απ' το κέντρο, ενώ μια μαγευτική συμφωνία από μπλε νερά και ροζ άμμο σας περιμένουν σε πιο μακρινές αποδράσεις στο ελαφονήσι. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χανιά. Οι περιοχές ήμερη, άγρια γραμβούσα, τηγάνι, φαλάσαρνα, ποντικονήσι, όρμος λιβάδι και βίγλια είναι προστατευόμενοι βιότοποι του natura 2000 κατά μία έκταση 58,88 τ.χλμ.121314. Η αμμουδιά σε ορισμένα σημεία παίρνει ροζ χρώμα και η θάλασσα είναι τόσο αβαθής, που μπορείς να περπατήσεις μέχρι το απέναντι. Το ελαφονήσι, ο μπάλος, τα φαλάσαρνα, η κνωσός και το φαράγγι της σαμαριάς είναι οι αγαπημένοι προορισμοί των ξένων τουριστών της κρήτης. Καλύβες, κάποτε οι αραβες πειρατές και οι χωρικοί έχτιζαν εδώ τις. Από την κίσσαμο (καστέλι), στα βορειοδυτικά της κρήτης, βρίσκεται η πανέμορφη παραλία της φαλάσαρνας. .κυριακή 22 μαρτίου 2020, προέκυψε ότι η παρουσία κοινού στη λιμνοθάλασσα του μπάλου ήταν μηδενική, ενώ σε ελαφονήσι και φαλάσσαρνα παρατηρήθηκε μονοψήφιος αριθμός επισκεπτών. Nur leider zu wenig schirme mit schatten. Τα οικοδομικά υλικά του σπιτιού είναι όλα οικολογικά.

Πρέπει να μάθετε όμως το έλος, την πολυρρήνια, το αρχαιολογικό μουσείο κισσάμου, τον δραπανιά. Αυτή είναι μία διαδρομή που συνδέει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της δυτικής κρήτης και αποκαλύπτει επίσης στον επισκέπτη μοναδικά. Χωρίς ασθενοφόρο όλο το σαββατοκύριακο ξέμειναν οι πλέον τουριστικές περιοχές των χανίων όπως ο μπάλος, τα φαλάσαρνα και το ελαφονήσι, λόγω… έλλειψης ενημέρωσης του τοπικού κέντρου. Δείτε το video και αν σας αρέσει πατήστε like και εγγραφή στο κανάλι μου. Ονειρικές παραλίες όπως τα φαλάσαρνα είναι εύκολα επισκέψιμες απ' το κέντρο, ενώ μια μαγευτική συμφωνία από μπλε νερά και ροζ άμμο σας περιμένουν σε πιο μακρινές αποδράσεις στο ελαφονήσι.

ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ PROJECT - Loupassis Real Estate
ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ PROJECT - Loupassis Real Estate from loupassisestate.gr
Το ελαφονήσι βρίσκεται 76χλμ νοτιοδυτικά της πόλης των χανίων και 5χλμ νότια της μονής χρυσοσκαλίτισας, στο νοτιοδυτικότερο άκρο της κρήτης. Μεγάλα προβλήματα στα φαλάσαρνα προκάλεσε υδροστρόβιλος που «χτύπησε» στη διάρκεια της νύχτας την ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας καταστροφές σε θερμοκήπια και καλλιέργειες. Αν σε καλέσουν σε γάμο, να πας. Φωτογραφίες από φαλάσαρνα, ελαφονήσι και μπάλο. Καλύβες, κάποτε οι αραβες πειρατές και οι χωρικοί έχτιζαν εδώ τις. Nur leider zu wenig schirme mit schatten. Αυτή είναι μία διαδρομή που συνδέει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της δυτικής κρήτης και αποκαλύπτει επίσης στον επισκέπτη μοναδικά. Από την κίσσαμο (καστέλι), στα βορειοδυτικά της κρήτης, βρίσκεται η πανέμορφη παραλία της φαλάσαρνας.

Εγγραφη στο widget (παροχη δεδομενων).

Ονειρικές παραλίες όπως τα φαλάσαρνα είναι εύκολα επισκέψιμες απ' το κέντρο, ενώ μια μαγευτική συμφωνία από μπλε νερά και ροζ άμμο σας περιμένουν σε πιο μακρινές αποδράσεις στο ελαφονήσι. Μόνο δύο λεπτά απόσταση από την εθνική οδό, όπου μπορείτε να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου (φαλάσαρνα, ελαφονήσι, μπάλος, κλπ). Μεγάλα προβλήματα στα φαλάσαρνα προκάλεσε υδροστρόβιλος που «χτύπησε» στη διάρκεια της νύχτας την ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας καταστροφές σε θερμοκήπια και καλλιέργειες. Φωτογραφίες από φαλάσαρνα, ελαφονήσι και μπάλο. Τρεις εξωτικές παραλίες των χανίων που ξεπερνούν τα όρια της ο μπάλος, το ελαφονήσι και τα φαλάσαρνα δεν είναι μόνο μέρη για να χαρεί κανείς τον ήλιο και τη. Αυτή είναι μία διαδρομή που συνδέει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της δυτικής κρήτης και αποκαλύπτει επίσης στον επισκέπτη μοναδικά. Το ελαφονήσι είναι μια ειδυλλιακή λιμνοθάλασσα. Ελαφονήσι, το διάσημο νησάκι ελαφονήσι με τη λιμνοθάλασσα και τις εξωτικές παραλίες, ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα στην κρήτη. Από την κίσσαμο (καστέλι), στα βορειοδυτικά της κρήτης, βρίσκεται η πανέμορφη παραλία της φαλάσαρνας. Το ελαφονήσι, ο μπάλος, τα φαλάσαρνα, η κνωσός και το φαράγγι της σαμαριάς είναι οι αγαπημένοι προορισμοί των ξένων τουριστών της κρήτης. Η αμμουδιά σε ορισμένα σημεία παίρνει ροζ χρώμα και η θάλασσα είναι τόσο αβαθής, που μπορείς να περπατήσεις μέχρι το απέναντι. Εγγραφη στο widget (παροχη δεδομενων). Οι περιοχές ήμερη, άγρια γραμβούσα, τηγάνι, φαλάσαρνα, ποντικονήσι, όρμος λιβάδι και βίγλια είναι προστατευόμενοι βιότοποι του natura 2000 κατά μία έκταση 58,88 τ.χλμ.121314.

Κοντά στις πιο όμορφες παραλίες ελαφονήσι, φαλάσαρνα και μπάλο, ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας διακοπές! ελαφονησι. Δείτε το video και αν σας αρέσει πατήστε like και εγγραφή στο κανάλι μου.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama